The Raptor Pit: Anyone still running Radeon cards? - The Raptor Pit

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic
Anyone still running Radeon cards?

#1 User is offline   caintry_boy 

  • Heeere's Johnny!!
  • Group: Elite
  • Posts: 2,331
  • Joined: 16-July 06
  • Gender:Male
  • Location:Kansas

Posted 05 August 2016 - 11:47 AM

Got me another 280x and wondering about drivers. Also running Sapphire TRIXX and want to know how to make it show the GPU voltage as mine says N/A... Might want to know how to change it too. This version of TRIXX is quite a bit different than the one I had about a year ago.
Posted Image


Heatware

Isaiah 6 v5 "Woe to me!" I cried. "I am ruined! For I am a man of unclean lips, and I live among a people of unclean lips, and my eyes have seen the King, the Lord Almighty."
0

#2 User is offline   Cvsi3 

  • Im Me
  • Group: Moderators
  • Posts: 3,575
  • Joined: 19-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Nashville, TN

Posted 05 August 2016 - 01:35 PM

Im running 4 of them. The only way to make it show the voltage is by downloading Trixx 4.9. Anything 5.0 and above that with the new layout
doesnt show voltage or allow it to be changed for whatever reason.
5930K - GA-X99P-SLI - 4x8GB DDR4 - 4x280X's - Couple of SSD's - Kali Linux - Windows 7 x64 - Asus 24" LCD
Swiftech MCP-655 - Swiftech Apogee HD CPU Block - 1 Koolance, 3 EKWB GPU Waterblocks - 2x Alphacool 140mmx3 UT60 Rad's - DD Res

My Heatware

RIP:
chuck4456
kwikky
equinox
0

#3 User is offline   caintry_boy 

  • Heeere's Johnny!!
  • Group: Elite
  • Posts: 2,331
  • Joined: 16-July 06
  • Gender:Male
  • Location:Kansas

Posted 05 August 2016 - 09:17 PM

Hmmm, o.k. then 4.9 it is! What are you running for drivers Cvsi3? I'm on the latest I think Crimson 16.7.3 or the likes...
Posted Image


Heatware

Isaiah 6 v5 "Woe to me!" I cried. "I am ruined! For I am a man of unclean lips, and I live among a people of unclean lips, and my eyes have seen the King, the Lord Almighty."
0

#4 User is offline   Cvsi3 

  • Im Me
  • Group: Moderators
  • Posts: 3,575
  • Joined: 19-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Nashville, TN

Posted 06 August 2016 - 01:31 PM

Im running the same as you.
5930K - GA-X99P-SLI - 4x8GB DDR4 - 4x280X's - Couple of SSD's - Kali Linux - Windows 7 x64 - Asus 24" LCD
Swiftech MCP-655 - Swiftech Apogee HD CPU Block - 1 Koolance, 3 EKWB GPU Waterblocks - 2x Alphacool 140mmx3 UT60 Rad's - DD Res

My Heatware

RIP:
chuck4456
kwikky
equinox
0

#5 User is offline   caintry_boy 

  • Heeere's Johnny!!
  • Group: Elite
  • Posts: 2,331
  • Joined: 16-July 06
  • Gender:Male
  • Location:Kansas

Posted 06 August 2016 - 02:46 PM

I can't find the post where we were talking about clocks for these cards. Give me an idea please...I can't afford to screw this one up!
Posted Image


Heatware

Isaiah 6 v5 "Woe to me!" I cried. "I am ruined! For I am a man of unclean lips, and I live among a people of unclean lips, and my eyes have seen the King, the Lord Almighty."
0

#6 User is offline   Cvsi3 

  • Im Me
  • Group: Moderators
  • Posts: 3,575
  • Joined: 19-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Nashville, TN

Posted 06 August 2016 - 06:24 PM

Its possible they got lost with the db was lost.

I honestly couldnt tell you as mine are watercooled. I dont know how much heat they can take or how fast it the
heat builds up as mine have never been run on air.

I can tell you that being watercooled, i can run mine to 1225Mhz core speeds and stable enough to run bench's.
5930K - GA-X99P-SLI - 4x8GB DDR4 - 4x280X's - Couple of SSD's - Kali Linux - Windows 7 x64 - Asus 24" LCD
Swiftech MCP-655 - Swiftech Apogee HD CPU Block - 1 Koolance, 3 EKWB GPU Waterblocks - 2x Alphacool 140mmx3 UT60 Rad's - DD Res

My Heatware

RIP:
chuck4456
kwikky
equinox
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users